Tabla plumb

Tabla plumb din Germania

Plumbul are o larga utilizare in diferite domenii de activitate. Gratie calitatilor sale deosebite, demonstrate in timp, materialul se foloseste in constructii, in industria auto, nucleara, medicala etc.

 

In domeniul imagisticii medicale, spre exemplu, tehnologia moderna pe care o cunoastem astazi pentru diagnostic si tratament foloseste echipamente care emit raze X. Acestea prezinta anumite riscuri atat fata de pacienti, cat si fata de personalul medical, mai exact pot provoca leziuni si afectiuni persoanelor implicate si expuse in mod repetat. Pe langa faptul ca organismul lor devine mai sensibil pe zi ce trece, s-a demonstrat ca razele X au un impact major in favorizarea aparitiei si dezvoltarii celulelor canceroase.

 

Pentru a evita orice pericol, in incaperile si spatiile special destinate acestor echipamente medicale, cum sunt spitalele, clinicile si cabinetele medicale, se folosesc materiale de radioprotectie, mai exact tabla plumb.

 

Tabla sau folia de plumb este un material deosebit de practic si economic pentru acest scop, slabind capacitatea si efectul radiatiilor. Tocmai de aceea, tabla de plumb este extrem de recomandata de catre specialisti in astfel de incaperi care au radiologia ca domeniu de activitate.

 

Materialul este disponibil sub forma de benzi lungi, care pot fi taiate la dimensiunile dorite si pot fi aplicate pe pereti si tavan folosind adezivi de contact speciali. Gratie modelarii usoare a materialului, chiar si suprafetele rotunde sau ovale pot fi how to lose 30 pounds in a week izolate rapid si economic, cu un minimum de efort. Mai mult, materialul este extrem de rezistent la coroziunea din atmosfera si la cele mai multe produse chimice industriale si medicale folosite in acest sector de activitate.

Folia de plumb este aplicata pe pereti, apoi sudata cu o bara din plumb din aceeasi compozitie, pentru a crea o bariera impermeabila si durabila, care sa protejeze spatiul respectiv de efectele daunatoare ale razelor X.

 

E Shielding Solution comercializeaza folie / tabla plumb import Germania, un material care respecta in intregime standardele si normele la nivel international. Mai exact, tabla de plumb are puritate Pb99,94Cu si este in conformitate cu EN12588/DIN59610.

 

In ceea ce priveste grosimea, benzile sunt disponibile in diferite modele standard, de la 0,50 mm la 2 mm, cu latimi de 500 la 1000 mm, dupa cum urmeaza:

 

Grosime     Latime        Lungime

0,50    x     1.000    x      10.000 mm

1,00    x     1.000    x       4.400 mm

1,50    x   1.000    x      2.900 mm

2,00    x   1.000    x       2.200 mm

 

Pe langa dimensiunile standard, alte dimensiuni sau forme si profile speciale (caramizi de plumb, profile V etc) sunt disponibile la cerere. Un alt aspect foarte important de mentionat este faptul ca produsele comercializate de E Shielding Solution se afla permanent in stoc. Totodata, beneficiarii primesc la livrare certificate de calitate si conformitate si Fise Tehnice de Securitate pentru produsul achizitionat.

 

Asadar, apelati cu incredere la E Shielding Solution pentru tabla de plumb de inalta calitate! Executam lucrari de izolatie si de montare, oferind o executie premium si preturi competitive. De asemenea, dispunem de personal calificat si specialisti in domeniu, astfel incat lucrarile noastre sa fie rapide si de cea mai buna calitate. Pentru informatii suplimentare despre produsele comercializate, nu ezitati sa ne contactati!

INTRA IN DIALOG CU NOI