Containere si constructii modulare

În funcție de preferințele clientului, putem amenaja complet spațiul destinat funcționării echipamentelor medicale sau putem realiza doar extensiile necesare pentru aparatură sau cameră tehnică. CONSTRUCȚIE MODULARĂ RELOCABILĂ PENTRU INSTALAREA ECHIPAMENTELOR MEDICALE (RMN, CT, ALTE ECHIPAMENTE DE RADIOLOGIE)

De la concept la realitate: proiect 100% românesc de clinică pentru imagistică medicală.

         Construcția este dedicată, personalizată și corespunde standardelor medicale după care funcționează un echipament RX, RMN sau CT. Este un concept modular pretabil unei clinici de imagistică independente sau care este o extensie a unei clădiri deja existente. Fiind modulară, construcția este demontabilă și relocabilă. Spațiul interior este amenajat și compartimentat conform cerințelor specifice proiectului și ale beneficiarului.

Modulele ansamblului sunt standardizate, nu necesită transport special agabaritic, adică nu sunt implicate costuri și condiții de transport speciale.  Ansamblul este personalizat cu logo, culori și design conform cerințelor beneficiarului.
Un container la prima vedere, în realitate un concept complex menit să răspundă rapid și eficient nevoilor partenerilor noștri de dezvoltare și amplasare a clinicilor medicale în spații restrânse, in timp scurt, complet personalizat și echipat conform cerințelor, necesitând minime anavar to buy aprobări pentru amplasare.
BENEFICIARUL, ÎN BAZA PROIECTULUI TEHNIC PUS DE CĂTRE NOI LA DISPOZIȚIE, VA OBȚINE DOAR AUTORIZAȚIA DE AMPLASARE.

Containere si constructii modulare pentru RMN