Usa plumbata

Utilizat in diverse domenii de activitate importante, plumbul este un material extrem de rezistent si protector, astfel ca a devenit din ce in ce mai cautat, mai ales in domeniul medical, acolo unde grija fata de personal, cat si fata de pacienti este intotdeauna foarte mare. Spre exemplu, in lumea imagisticii medicale si a radiologiei, prezenta unor usi de plumb este esentiala pentru protectia personalului si a pacientilor impotriva radiatiilor.

 

O usa plumb este executata prin aplicarea unei placari cu tabla de plumb si este necesara in sectiile de radiologie ale spitalelor, clinicilor si cabinetelor radiologice, cabinetelor stomatologice si cabinetelor veterinare. In aceste locuri este nevoie de o usa plumb, deoarece se utilizeaza frecvent aparatura de imagistica medicala, o tehnologie moderna care functioneaza pe baza de raze X.

Pentru ecranare si protectie radiologica se utilizeaza tabla sau folie de plumb cu grosimi variabile incepand de la 0,5 mm, in functie de solicitarile clientului si de calculul de radioprotectie efectuat de catre expertii CNCAN. Tabla de plumb acopera atat blaturile usilor utilizate pentru protectie radiologica, dar si tocul acestora aplicat pe peretele cladirii. Pentru placare usa plumb, se foloseste tabla sau folie de plumb cu puritate Pb99.94Cu, in conformitate cu EN12588 / DIN59610.

 

O usa plumb executata profesional se livreaza cu urmatoarele accesorii:

 

  • senzor magnetic (avertizare inchidere usa);
  • lampa semnalizare rosu, bec E14, 220V.

Orice usa plumbata disponibila in oferta noastra poate fi echipata cu geamuri plumbate sau placi de protectie din sticla speciala cu plumb. Dimensiunile si echivalenta standard in plumb pentru geamuri se pot adapta in functie de solicitarile clientului si de spatiul disponibil in care se va amplasa echipamentul medical.

 

Fiecare proiect este tratat individual, fiecare usa poate fi batanta simpla sau dubla sau glisanta / culisanta. Orice proiect ia in calcul destinatia si tipul de utilizare, dimensiunile si grosimea usilor, tipurile de zidarie in care vor fi montate, solicitarile la care vor fi supuse etc.

 

Personalul nostru este instruit si va poate ajuta cu efectuarea masuratorilor pentru dimensiunile usilor de plumb si incadrarea lor in functie de dimensiunea spatiului disponibil si de activitatea sursei echipamentului de imagistica, cu verificarea gradului de protectie radiologica a zidariei, cu recomandari referitoare la accesoriile optionale si cu montajul.

 

Apelati cu incredere la E Shielding Solution pentru usa plumb de inalta calitate! Executam lucrari de izolatie si de montare, oferind o executie premium si preturi competitive. De asemenea, dispunem de personal calificat si specialisti in domeniu, astfel incat lucrarile noastre sa fie rapide si de cea mai buna calitate. Asiguram consultanta in alegerea solutiilor optime, proiectare pentru aplicatii specifice, productie sau achizitie componente si montaj la fata locului.

 

Produsele noastre sunt adaptate cerintelor, respecta intotdeauna pretentiile clientilor si, totodata, normele in vigoare. Comunicarea cu beneficiarii in vederea asigurarii satisfacerii cererilor acestora reprezinta prima noastra grija, impreuna cu acestia reusind realizarea unor lucrari speciale din punct de vedere arhitectural si de inalta calitate din punctul de vedere al punerii in opera. Pentru informatii suplimentare despre produsele comercializate, nu ezitati sa ne contactati!