Cusca Faraday

Cusca faraday este o componenta RMN

Denumita dupa fizicianul englez Michael Faraday care s-a facut remarcat pentru lucrarile sale in domeniul electromagnetismului, cusca Faraday este o incinta special conceputa pentru a oferi protectia aparatului impotriva perturbarilor electromagnetice din exterior.

 

Echipamentul RMN genereaza un camp magnetic care poate deranja alte echipamente din apropiere sau poate influenta alte aparate si echipamente medicale aflate in vecinatatea RMN-ului. Totodata, semnale radio generate de surse externe pot interfera cu echipamentul RMN, influentand whats a squat plug in mod negativ acuratetea informatiilor si a imaginilor generate. Din acest motiv, aparatele RMN sunt protejate cu ajutorul custilor Faraday.

In functie de specificul locatiei, exista posibilitatea de a interveni cu anumite accesorii, precum usi de control de acces, semne de avertizare, locuri special amenajate, astfel incat zgomotul si vibratia generate de un echipament RMN sa nu perturbe activitatea personalului medical sau a celor care frecventeaza respectiva incinta. Pacientii pot fi deranjati de sunetele mult prea puternice pe care le produc aparatele de RMN fie ca vorbim de o clinica sau de un spital.

 

Pentru o ecranare corespunzatoare, E Shielding Solution este specializat in realizarea custilor Faraday din panouri acoperite cu folie de cupru, tabla galvanizata sau aluminiu, functie de recomandarile fiecarui producator de RMN si necesitatile de ecranare ale locatiei de amplasare. Acestea sunt fixate impreuna perfect, astfel incat ecranarea sa se desfasoare conform normelor din domeniul medical. O astfel de cusca Faraday se livreaza in module prefabricate si se asambleaza rapid, direct la locatia finala, de tot procesul de montare ocupandu-se specialistii E Shielding. Gratie constructiei sale modulare, cabina permite relocarea acesteia sau inlocuirea anumitor parti, in caz de evenimente majore.

Cusca Faraday - proiectare personalizata
Cusca Faraday experienta de peste 20 ani

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu si cu o echipa de specialisti, E Shielding Solution ofera solutii personalizate fiecarui tip de aparat medical si oricarei locatii de amplasare, oferind in acelasi timp servicii de consultanta gratuita, masuratori preliminarii de camp magnetic, proiectare, executie rapida si moderna, garantie extinsa si multe alte facilitati speciale pentru clienti.

 

Echipa noastra experimentata va raspunde prompt tuturor cerintelor dumneavoastra si va livra un produs performant, modern, la standarde internationale. Avem oferte de pret competitive si ne bazam pe profesionalism si implicare atunci cand vine vorba de a livra produse de top din domeniu, care pot concura oricand cu performantele aparaturii si echipamentelor din alte tari. Pentru mai multe detalii si informatii cu privire la serviciile oferite, nu ezitati sa ne contactati!