Amenajari radiologie

Amenajari Radiologie impotriva radiatiilor

E Shielding Solution este o firma specializata in amenajari radiologie, avand o experienta vasta in furnizarea si instalarea de camere de protectie Rx pentru aparatura de imagistica medicala cu raze X (CT, angiograf, mamograf etc.) si in productia de diverse componente necesare protectiei impotriva emisiilor de radiatii.

 

Pe scurt, acestea constau in:

  • module pereti cu folie plumb;
  • usi plumbate culisante sau batante pentru protectie Rx (grosime folie plumb 0.50 – 5.00 mm);
  • ferestre plumbate protectie Rx cu rame plumbate (echivalent plumb 2.0, 2.1, 3.0 mm sau la cererea clientului);
  • panouri / paravane fixe sau mobile pentru radioprotectie, diverse dimensiuni si grosimi pentru tabla / folia plumb;
  • tabla / folia plumb ce poate fi livrata la cerere.

Cand vine vorba de amenajari radiologie, E Shielding Solution pune la dispozitia tuturor clientilor know-how-ul sau si al specialistilor din domeniu cu scopul de a identifica solutiile optime de amenajare interioara si de a stabili pozitia echipamentelor de radiologie in fiecare locatie. Ne supunem normelor in vigoare si ne adaptam constant pentru a mentine acelasi standard in domeniul igieniei si al securitatii, al functionalitatii, durabilitatii si eficientei amenajarilor din spitale si clinici. Obiectivul nostru principal este acela de a mari si mentine continuu prestigiul pe piata serviciilor din domeniu, astfel incat sa fie satisfacute toate exigentele cerute de clienti, dar si cele legale, impuse de normativele si reglementarile in vigoare. Ne aflam intr-un permanent proces de perfectionare atat la nivel de companie, cat si la nivel de echipa, tocmai pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de sustinere pe toata durata colaborarii cu E Shielding Solution, cu un minim de efort din punctul de vedere al timpului consumat. Profesionisti, promotori ai calitatii si seriosi in respectarea termenelor de executie, va aducem in prim-plan cele mai bune servicii, orientate intotdeauna catre consumator.

Amenajari Radiologie laborator si imagistica
Amenajari Radiologie pentru RMN

Gratie profesionalismului si pregatirii intensive, echipa E Shielding Solution, experta in amenajari radiologie, ofera servicii de consultanta, proiectare si montaj, amenajare spatii, amplasare aparatura de radiologie sau finisaj spatiu interior si exterior, acuratete in executie (ideal pentru locatii deja functionale), garantie, service in garantie si post garantie.

 

De asemenea, E Shielding Solution ofera clientilor un portofoliu complet de produse si propria experienta de peste 20 de ani castigate in sutele de proiecte realizate atat in tara, cat si in strainantate in amenajari radiologie. In plus, pentru ca pretuim relatia pe care o avem cu fiecare client in parte, va stam la dispozitie cu pachete personalizate de servicii si materiale pentru amenajari radiologie complete, prin furnizarea de solutii pentru pardoseli si pereti, usi si mobilier si / sau solutii acustice.

Produsele noastre sunt adaptate cerintelor, respecta intotdeauna pretentiile clientilor si, totodata, normele in vigoare. Comunicarea cu beneficiarii in vederea asigurarii satisfacerii cererilor acestora reprezinta prima noastra grija, impreuna cu acestia reusind realizarea unor lucrari speciale din punct de vedere arhitectural si de inalta calitate din punctul de vedere al punerii in opera.

Pentru informatii suplimentare despre produsele comercializate in vederea dezvoltarii celor mai bune proiecte de amenajari radiologie, nu ezitati sa ne contactati!